Известие
Collapse
No announcement yet.
Гласувайте за MiTo !
Collapse
X
-
отказвам да гласувам за мито
инфинитото ми спечели гласа
митото е отвратително грозна кола и който не мисли така трябва да отиде на очен преглед, единственото хубаво в колата е задницата погледната от определен ъгъл
на лагуната задните фарове са като откъртени от дбс или който и да е друг астън...
ПП: а защо широкото го няма ? по-хубав е от повечето коли там....Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 15:16.sigpic
днес съм в почивка ---
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеотказвам да гласувам за мито
инфинитото ми спечели гласа
митото е отвратително грозна кола и който не мисли така трябва да отиде на очен преглед, единственото хубаво в колата е задницата погледната от определен ъгъл
на лагуната задните фарове са като откъртени от дбс или който и да е друг астън...
ПП: а защо широкото го няма ? по-хубав е от повечето коли там....
Чак па грозна!!! Аз съм като сокол с очите па ми аресва МИТО! Секи си има вкус, тва е положението! Аз гласувах за МИТО, другите според мен са дизайнерски изцепки!!! Лично мое мнение!!!sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеЧак па грозна!!! Аз съм като сокол с очите па ми аресва МИТО! Секи си има вкус, тва е положението! Аз гласувах за МИТО, другите според мен са дизайнерски изцепки!!! Лично мое мнение!!!
нъл знаеш , има два вкуса - моя и лошияsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениепу , нишо не разбираш
нъл знаеш , има два вкуса - моя и лошияsigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
нема пък да гласувам за МиТо- пак ще кажа, че не е нов модел (това се отнася и за делтата)
пускам глас за цреп 5
искрено ме разочаровахо от форд с пускането на XC60- има много малко общо с прототипа и е 1:1 с куга
прехвалената Делта е твърде обикновена спрямо това, което очаквах...
лагуната дет' се вика е "същата като предишната", пък било и купе
Comment
-
Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщениехахах .... милко ... по-добре да не я беше пускал във форума на алфа тая анкета, сега ще спечели някой друг
Ако е някой от вас,да не забрави да почерпи!sigpicAlfa Romeo 155 2.5 TD 96год.VM 31B,155 2.0 16V 96 год и Fiat Tipo 1.6 IE 95 год.
Comment
Comment